Tiedotus‎ > ‎

Tekstiviesti

- Realiaikaisena tekstiviestitiedotuksena seuraavanlaisiin ryhmiin jaettuna:

J = Jäsenistö (koko jäsenistölle tiedotuskanava). 
Olet tällä listalla kun olet suorittanut jäsenmaksun sekä ilmoittanut jäsenrekisterin ylläpitäjälle puhelinnumerosi. Tämän ryhmän tarkoitus on tiedottaa mm. yleisistä kokouksista ja muista tärkeistä asioista.

JK= Johtokunta (johtokunnan tiedotuskanava). 
Tähän ryhmään kuuluu kaikki johtokunnan jäsenet ja varajäsenet.

M= Kouluttajat (kouluttajien tiedotuskanava)
Tämä ryhmä on tarkoitettu kouluttajien väliseen tiedottamiseen ja tälle listalle pääset vain, mikäli olet seuran jäsen ja kouluttaja tai apukouluttaja.

P1 = P1 kurssilaiset
Tähän ryhmään kuuluu kaikki uudet kurssilaiset (joilla kurssi on vielä kesken) joille tiedotetaan kurssin tapahtumista. Esim teoriatuntien tai altaiden siirtymisestä tms.

P2 = P2 kurssilaiset
Tähän ryhmään kuuluu kaikki P2 kurssilaiset joiden kurssi on vielä kesken. Tiedoitus samanlaisista asioista kuten P1 kurssilaisille.

K = Muut kurssilaiset (muille kursseille)
Tähän ryhmään kuuluu kaikki harvinaisempien kurssien kävijät, esim. P3, Nitrox tms kurssit. Tiedotus samanlaisista asioista kuten edellisissä ryhmissä.

H = Hylkytiimi (hylkytiimin tapahtumien ilmoittamiseen)
Tämä ryhmä on tarkoitettu hylkytiimin tiedotuskanavaksi. Tähän ryhmään pääset ottamalla yhteyttä Jouko Pellikkaan joka toimii hylkytiimin johtajana.

VS = Viikkosukellus (tiedotus pelkistä viikkosukelluksista)
Viikkosukellustiedote on tarkoitettu kaikille jäsenille jotka ovat suorittaneet sukelluskurssin. Viikkosukelluksia järjestetään ympäri kesää vähintään kerran viikossa. Viikkosukelluksen tarkoituksena on tehdä lyhytkestoinen reissu johonkin lähialueen sukelluspaikkaan. Olet laitesukellusjäsenenä oletuksena tällä listalla ja voit halutessasi erota tästä tiedotusryhmästä.

KK = Kompurakäyttäjät (tiedotuskanava kompuran käyttäjille)
Tämä ryhmä on tarkoitettu kompuran käyttökoulutuksen käyneille henkilöille jotka ovat oikeutettuja kompuroiden käyttöön. Näin kaikki käyttäjät ovat tietoisia kompuroiden mahdollisista huoltotoimenpiteistä ja mahdollisista reissuista (missä kompurat liikkuvat).

SP = Sukelluspari (kesäksi niille jotka tarvii sukellusparia)
Tämä ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti niille henkilöille joilla ei ole vakituista sukellusparia tai niille jotka haluavat ottaa mukaan myös muita sukeltajia.

AP = Aluspäälliköt (aluspäälliköiden tiedotuskanava)
Tämä tiedotuskanava on tarkoitettu vain aluspäälliköille liittyen sukellustukialus (Decon) toimintaan.

LT = Laitesukellustiedotus
Tämä tiedotuskanava on tarkoitettu vain kaikille laitesukellusjäsenille. Esimerkiksi sukellusreissujen tiedottamiseen.

AT = Alustiedotus (jäsenistön alus reissujen tiedottamiseen)
Tämä ryhmä on tarkoitettu niille henkilöille jotka haluavat tietoa venereissuista. Seuran jäsenenä olet automaattisesti mukana tässä ryhmässä. Mikäli et halua alustiedotteita, ota yhteyttä Markus Ahokkaaseen.

UH = Uimahalliryhmälle tiedottamiseen, esim poikkeavista aikatauluista yms
Tämä ryhmä on tarkoitettu uimahallivuoroihin liittyviin tiedotuksiin. Seuran jäsenenä olet automaattisesti mukana tässä ryhmässä. Mikäli et halua uimahallitiedotteita, ota yhteyttä Markus Ahokkaaseen.

Mikäli haluat liittyä (tai erota) johonkin näihin ryhmiin lähetän sana "lisaa" (tai "poista") ja ryhmätunnus numeroon 044-5029586.

Lisätietoja tekstiviestitiedotuksista 
Markus Ahokkaalta 
044-5029586 
markus.ahokas@gmail.com