Toiminta‎ > ‎Projekteja‎ > ‎

Seinäkalenteri

Tornionlaakson Sukellusseuran yksi jo perinteeksi muodostunut varainkeruu tapa on seinäkalenteri. Sukellusaiheisia kalentereita on tehty jo vuodesta 2005 lähtien vuosittain. Alla aikaisempien vuosien kalentereita.

Voit osallistua kalenteriin tekemiseen pitämällä kameran mukana sukellustapahtumissa ja kuvasi voi päästä kalenteriin. Uusia kuvia tarvitaan kokoajan joten kannahan oma kortesi kekoon räpsimällä paljon kuvia. Kuvat voit lähettää suoraan Markukselle markus.ahokas@gmail.com


2011 Kalenteri
2013 Kalenteri


******************************

KALENTERI 2017

Johtokunta päätti kokouksessaan 30.6.2016 seuran kalenterin teosta vuodelle 2017. Kalenterin mainospaikkojen myyntiin toivotaan jokaisen jäsenen osallistuvan. Myös valokuva-ehdotuksia toivotaan runsaasti, jotta on kuvia mistä valita. Mainospaikkamyynnissä jaetaan yritykset jokaiselle myyjälle. Tavoitteena on 2-3 mainospaikkamyyntiä / myyjä eli pienellä panostuksella per jäsen saadaan yhdessä paljon aikaiseksi.

Mainospaikkojen tulee olla myytyjä 31.8.2016 mennessä.
Valokuvat kalenteriin valitaan syyskuun lopussa, joten valokuvien tulee olla Markuksella (markus.ahokas@gmail.com) viimeistään 15.9.2016.

Kalenteri lähtee painoon lokakuussa ja on (toivottavasti) jaettavissa yhteistyökumppaneille marraskuussa.

INFO JA MAINOSPAIKKOJEN JAKAMINEN SEURAN UUSISSA TILOISSA KALLIOPUTAALLA (osoite: Matkailijantie 35, 95420 Tornio) PERJANTAINA 8.7 KLO 16.30. Jos et pääse paikalle, niin ota yhteyttä ja sovitaan mihin yrityksiin olet yhteydessä.

Jos tiedossasi on jo yritykset, joihin haluat mainokset myydä, ota yhteyttä Annukka Salmi puh: 0400 293675 tai annukka.salmi@gmail.com