Kurssit‎ > ‎

CMAS Three Star Diver 2019

Seuraava CMAS three star diver eli syventävä jatkokurssi aloitetaan 2.10.2019.
Tarkemmat lähiopetuspäivät sovitaan kurssilaisten kesken.
Teoriaopiskelu ja -koe ovat e-oppimisympäristössä, mutta tarvittaessa järjestämme kontaktiopetusta.

CMAS Three Star Diver -kurssin tavoitteena on kehittää edelleen kokeneiden CMAS Two Star Diver - sukeltajien laitesukellustaitoja ja perehdyttää heidät vaativilla sukelluksilla tarvittaviin laitesukellustaitoihin, kuten pakollisia etappipysähdyksiä vaativien sukellusten tekemiseen. Kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on valmiudet etappisukeltamiseen 30-40 metrin syvyysalueella pienimmällä mahdollisella riskitasolla. CMAS Three Star Diver -kurssilla tutustutaan myös sukellusjohtamisen perusteisiin.

CMAS Three Star Diver -kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on perusteelliset, sukelluskouluttajan tietotasoa vastaavat tiedot sukellukseen liittyvästä teoriasta, vahvat pelastustaidot, hyvät sukellusjohtajan taidot ja esimerkilliset sukellustaidot.

Kurssille osallistumisen ennakkovaatimukset:
• Osallistuja on oltava täyttänyt 18 vuotta
• CMAS Two Star Diver -kortti, tai vastaavan tasoinen toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti
• CMAS Rescue Diver -kortti, tai vastaavan tasoinen toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti
• Voimassaoleva Sukeltaja-liiton jäsenyys
• Voimassaoleva hätäensiapupätevyys (ei merkitystä minkä koulutusjärjestön ea-koulutus)
• Voimassaoleva hapenantopätevyys (erityisesti huomioitu sukeltajantaudin ensiapu)
• Vähintään 60 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa: kuivapukusukelluksia, yösukelluksia, keskisyviä sukelluksia 20-30 metrin syvyysalueelle, hylkysukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, jääsukelluksia jne.
• Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.

Kurssin hinta on 95 e, joka sisältää Sukeltaja-liiton oppilaspaketin ja uimahallimaksut.
Liiton oppilaspaketti sisältää e-oppimismateriaalin ja kortitusnumeron.
Jos osallistuja ei ole seuramme jäsen, tulee hänen liittyä jäseneksi. Kurssille osallistujalle seuran jäsenyys loppuvuodeksi 2019 maksaa 22,50e.
Smartum käy maksuvälineenä.

KURSSITIEDUSTELUT:
Niko Alaluusua puh: 040 7350935