Ajankohtaista‎ > ‎Vanhat tapahtumat‎ > ‎

Meriseikkailu 2018 21. – 22.7. 2018

lähettänyt Annukka Salmi 6.6.2018 klo 9.45   [ 17.2.2019 klo 4.18 päivitetty ]
Kemin Urheilusukeltajat ry. Snorkkelijengi järjestää Meriseikkailu 2018 21. – 22.7. 2018 
Tapahtuman tukikohtana toimii Perämeren Kansallispuiston Vähä-Huiturin saari. (Tarkemmin kohteesta ja Kansallispuistosta löytyy Metsähallituksen luontopalvelut sivuilta)

Viikonlopun aikana tapahtuu mm: - Saariseikkailu aarteen etsinnän merkeissä - Snorklausta, saunomista ja uintia aivan määrättömästi - vene/snorklausretket ja/tai Sarveen, Pirtumatalalle - pellehyppyjen Perämeren-osakilpailu - Lätynpaiston yleinen kisa(paistotyyli ja lopputulos)

Varusteet: - makuupussi ja aluspatja, vaatetta repullinen, syömistä kassillinen(huom! ruoan kulutus on noin 2x sen mitä normaalisti kulutat päivässä). Juomista useampi pullollinen(vesija mehu parhaita). (Lämpimät ruoat, juomavesi ja aamupalaeväät kuuluvat kokonaishintaan) 

Olosuhteet ovat askeettiset, esim. sähköä ei ole muuten kuin kissaa silittämällä, sekin staattista. Älypuhelimet toimivat hyvin ja hyppäävät mielellään ruotsin verkkoon jos oikein pinnistää. Merellä kun liikutaan tuulee aina jostakin suunnasta hieman, tai enemmän. Mutta aurinko on sitten armoton. Jos paistaa, suojakerrointa pitää olla tropiikin lukemissa. Voidepurkin kyljessä ei kuutonen riitä kuin munakkaan paistoon.

Sunnuntaina kotosatamaa kohti mennessä nukutaan 97% varmuudella, eväät on loppu, vaatteet on märkiä, pyyhe unohtui saunaan, sukkia ei enää ole, mutta takuu varmasti kaikki ovat onnellisia !

Laitetaan kaksi yhteistä lämmintä ruokaa lauantaina. Makkaraa voi paistella tarpeen ja nälän mukaan. Sunnuntai aamuna keitellää tsaijut, voidellaan sämpylät ja jokainen kaivaa repustaan kaiken mitä jäljellä on.

Tapahtuman kustannukset ovat 30€/hl sisältäen matkat, lämpimät ruoat ja majoituksen kohteessa. Makuualustan paikka määräytyy sovitellen kaiki samaan tilaan: veneessä, jäkälikössä, hiekassa, rantavedessä ja teltassa. Yleisesti ottaen: aiemmista kokemuksista, nukkumista on todella vähän, ja tekemistä liikaa. Unet taas painottuvat sunnuntain kotimatkalle, ns. ”keula kohti kotia, pää tyynyyn ” - teemalla.

HUOM! Sitovat ilmoittautumiset 16.7 mennessä (huom! ennakkomaksua ei palauteta muuten kuin että leiri peruuntuu poikkeuksellisesti esim. sää ennusteen, kylmää/myrskyä) Tilille Kemin Urheilusukeltajat ry. FI9710613000111656
Sähköposti ilmoittautumiseen: nimi, ikä, allergiat, tms. tarpeen ennakoitavat asiat keursry@gmail.com ilmoittautumiset.

Ja tiedustelut/tarkennukset Jorma Vähä p.0503808259 jos tarvetta ilmenee. Toivotaan ensisijaisia helteitä ainakin viikoksi, ja tietty viikonlopuksikin!
Ċ
Annukka Salmi,
6.6.2018 klo 9.45
Comments