Ajankohtaista‎ > ‎Vanhat tapahtumat‎ > ‎

Tunturissa tärähtää 1.-3.9.2017

lähettänyt Annukka Salmi 28.4.2017 klo 23.49   [ 14.5.2017 klo 8.38 päivitetty ]
Sukellusleirillä sukelluskohteena on mm. Partekin louhos. Sukelluskohteet soveltuvat kaiken tasoisille sukeltajille, joten voit tulla mukaan, vaikka olisit aloittelija tai muuten vaan vähän sukeltanut.

Mukaan voi lähteä myös ei sukeltavat -perheenjäsenet, koska Kropiovaaran läheisyydessä voi myös esim. patikoida lähikohteissa (esim. Särkitunturi). Majoitusalueella on käytössä myös soutuveneitä ja grillauspaikka.

Majoittuminen Outokumpu Oyj:n virkistysalueella Kropiovaarassa (Muoniossa) rivitalossa, jossa on 2- ja 4- hengen huoneita. Majoitustilaa on yhteensä noin 30:lle. Jokaisessa huoneessa on suihku ja wc. Suurimmassa osassa huoneita on myös oma jääkaappi. Hyvin varusteltu keittiö ja oleskeluhuonetila ovat yhteisessä käytössä. Majoitustiloissa on myös tilava kuivaushuone sukelluskamoille. Virkistysalueella on myös kaksi erillistä saunarakennusta, joista toinen on naisten ja toinen miesten käytössä.

Huonehinnat: Outokummun työntekijät 20€/vrk ja muut 30€/vrk. Huoneet maksetaan paikan päällä käteisellä Jarmolle.

Omat liinavaatteet mukaan. Liinavaatteita voi myös vuokrata 10€/setti. Settiin sisältyy pussilakana, lakana, tyynyliina, kylpy- ja kasvopyyhe. Mikäli haluat vuokrata liinavaatesetin, ole hyvissä ajoin yhteydessä Jarmo Koivistoon.

Ruuanlaitto onnistuu mainiosti majoitustilan keittiössä tai grillauspaikalla.

Majoitus- ja muut tilat on siivottava poislähtiessä. Siivouksen laiminlyönti 50€/huone.

Etäisyyksiä Kropiovaarasta:
Muonion kirkonkylä 17km
Kittilän kirkonkylä 64km
Rovaniemi 205km
Tornio 280km

Lisätietoja ja ilmottautumiset: Jarmo Koivisto puh: 0400 761373


Comments