Ajankohtaista‎ > ‎Vanhat tapahtumat‎ > ‎

Tunturissa tärähtää 2018

lähettänyt Annukka Salmi 1.6.2018 klo 12.04   [ 17.2.2019 klo 4.19 päivitetty ]
Perinteinen Tunturissa tärähtää -sukellusleiri pe 7.- su 9.9.2018.

Sukellusleirillä sukelluskohteena on Partekin ja Saattoporan louhokset. Sukelluskohteet soveltuvat kaiken tasoisille sukeltajille, joten voit tulla mukaan, vaikka olisit aloittelija tai muuten vaan vähän sukeltanut. Leirille ovat tervetulleita myös muiden sukellusseurojen jäsenet.

Mukaan voi lähteä myös ei sukeltavat -perheenjäsenet, koska Kropiovaaran läheisyydessä voi esim. patikoida lähikohteissa (esim. Särkitunturi). Majoitusalueella on käytössä myös soutuveneitä ja grillauspaikka.

Majoittuminen Outokumpu Oyj:n virkistysalueella Kropiovaarassa (Muoniossa) rivitalossa, jossa on 2- ja 4- hengen huoneita. Majoitustilaa on yhteensä noin 30:lle. Jokaisessa huoneessa on suihku ja wc. Suurimmassa osassa huoneita on myös oma jääkaappi. Hyvin varusteltu keittiö ja oleskeluhuonetila ovat yhteisessä käytössä. Majoitustiloissa on myös tilava kuivaushuone sukelluskamoille. Virkistysalueella on myös kaksi erillistä saunarakennusta, joista toinen on naisten ja toinen miesten käytössä.

Huonehinnat: Outokummun työntekijät 25€/vrk ja muut 35€/vrk. Huoneet maksetaan paikan päällä käteisellä Jarmolle.

Omat liinavaatteet mukaan. Liinavaatteita voi myös vuokrata 10€/setti. Settiin sisältyy pussilakana, lakana, tyynyliina, kylpy- ja kasvopyyhe. Mikäli haluat vuokrata liinavaatesetin, ole hyvissä ajoin yhteydessä Jarmo Koivistoon.

Ruuanlaitto onnistuu mainiosti majoitustilan keittiössä tai grillauspaikalla.

Majoitus- ja muut tilat on siivottava poislähtiessä. Siivouksen laiminlyönti 50€/huone.

Etäisyyksiä Kropiovaarasta:
Muonion kirkonkylä 17km
Kittilän kirkonkylä 64km
Rovaniemi 205km
Tornio 280km

Lisätietoja ja ilmottautumiset: Jarmo Koivisto puh: 0400 761373
Comments